Palvelut

Meillä yhdistyy vuosien taloushallinnon vankka osaaminen sekä digitaaliset palvelut. Räätälöimme asiakkaillemme oman kokonaisuuden laajasta palveluvalikoimastamme ja tuemme yrityksenne kasvua taloushallinnon erityisosaamisellamme. Toimintamme keskiössä on laadukas ja proaktiivinen asiakaspalvelu, jonka sisältö muotoutuu asiakkaan tarpeen mukaan.

Taloushallinto + Kirjanpito

Tehokas palvelu sovitussa laajuudessa ja aikataulussa. Kehitämme taloushallinnon prosesseja ja skaalaudumme asiakkaan kasvun mukana. Meillä on syvällistä konserniosaamista sekä kokemusta ja asiantuntemusta kansainvälisten pk-yritysten kumppanina. Teemme vain osakeyhtiöitä valituilla toimialoilla.

Palkat + HR

Täsmällistä ja luotettavaa palkanlaskentaa. Palkanlaskijoillamme on palkkahallinnon PHT-tutkinto ja vankka osaaminen työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä. Meillä on monipuolista kokemusta kansainvälisistä palkka- ja HR-asioista kasvuyrityksissä sekä vankkaa osaamista HR-järjestelmien, palkkaohjelmien ja taloushallinnon yhteensovittamisesta.

CFO + Talouspäällikkö

Meillä on runsaasti kokemusta kasvuyritysten haasteista ja kykyä selvittää sekä hankalia yksityiskohtia että laajoja kokonaisuuksia. Tarjoamme analyyttista ja järjestelmällistä palvelua ja skaalaudumme asiakkaan kasvun mukana. Lisäksi tarjoamme joustavasti CFO -palvelua joko pysyvään tai tilapäiseen asiakastarpeeseen. Raportoinnit toteutamme suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi tarpeen mukaan.

Suomi + Ruotsi

Hoidamme asiakasyritystemme taloushallinnon Suomessa ja Ruotsissa. Sama pääkirjanpitäjä pitää huolta niin Suomen emoyhtiön kuin Ruotsin tytäryhtiön kirjanpidosta ja molempien maiden taloushallinnot hoidetaan Espoon toimistollamme. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus Ruotsin kirjanpidosta, palkkahallinnosta sekä asioinnista Ruotsin viranomaisten kanssa. Samat ohjelmistot (Procountor, Netsuite) takaavat sujuvuuden ja yhteensopivuuden. Luonnollisesti palvelemme asiakkaitamme sujuvasti molemmilla kielillä.

Ohjelmistot + Asiakaspalvelu

Käytössämme ovat markkinoiden moderneimmat ohjelmistot: Procountor ja Netsuite. Toteutamme taloushallinnon käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella niin Suomessa kuin Ruotsissa. Teemme ohjelmistojen käyttäjäkoulutuksen asiakkaan luona tai sähköisesti esimerkiksi Skypen avulla. Toimimme myös ohjelmistojen pääkäyttäjänä ja ylläpitäjänä. Meiltä saat ystävällistä ja henkilökohtaista asiakaspalvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Pyydä tarjous

Tarjoamme jokaiselle asiakkaalle hänelle yksilöllisesti räätälöidyn ja parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Voit lähettää tarjouspyyntösi sinua kiinnostavista palveluista alla olevalla lomakkeella. Kiitos paljon yhteydenotostasi!

    [honeypot honeypot-806]


    SuomiRuotsiSuomi + Ruotsi


    Taloushallinto + KirjanpitoPalkat + HRCFO + TalouspäällikköSuomi + RuotsiOhjelmistot + Asiakaspalvelu


    Kysy lisää palveluistamme