Referenssit

Hallitsemme taloushallinnon kokonaisuudet start-up vaiheesta kansainvälisesti toimivien kasvuyritysten tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat erityisesti IT- ja teknologia-alan yrittäjävetoiset kasvuyritykset, jotka tarvitsevat monipuolisia ja skaalautuvia taloushallinnon palveluita.

Hyvä yhteistyömme Accuraten kanssa on jatkunut ja kehittynyt jo monia vuosia kun Fluido konserni on kasvanut ja laajentunut Suomessa, Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa. Accuraten talous- ja palkkahallinnon palvelut ovat skaalautuneet aina tarpeemme mukaan ja palvelun proaktiivisuus sekä laatu ovat olleet huipputasoa.

Fluido CFO – Aki Rahunen

Accurate on vastannut Vainun Suomen ja Ruotsin taloushallinnosta sekä koko konsernin pääkirjanpidosta. Aloitimme vuonna 2016 Procountorilla ja vuonna 2019 otimme kaikissa Pohjoismaissa käyttöön Netsuite-ohjelmiston. Meille on ollut erityisen suuri hyöty siitä, että Accurate pystyy hoitamaan sekä Suomen että Ruotsin taloushallinnon, koska valtaosa Vainun bisneksestä tulee näistä maista. Oleellista meidän yhteistyössä on ehdoton luottamus siihen, että Accurate toimittaa sovitut asiat (ja joskus mahdottomatkin pyynnöt) aina ajallaan. Toinen ja ehkä jopa tärkeämpi asia on, että Accurate pyrkii oikeasti olemaan proaktiivinen, mikä alleviivaa sitä, että he ovat meille aito taloushallinnon kumppani eikä “pelkkä” lakisääteiset velvoitteet täyttävä tilitoimisto.

Vainu CFO – Sami Kekäläinen